Головна » 2012 » Листопад » 15 » Вся правда про червону картку для Штіліча
12:23
Вся правда про червону картку для Штіліча
Вже цілий тиждень цілий український футбольний світ не находить собі місця і тіко то і робить же намагається докопатись до істини в темній справі червоної картки для гравця Карпат Семіра Штіліча. Шо такого вповів Штіліч пану Швецову, же той так ся взлостив і вигнав яндруса з поля? І як пан Швецов допетрав шо йому повів Штіліч, якшо той не говорить ні українською ні російською? 

Насправді відповідь проста як двері при тому такі які самі ся розсувають! Правда є така, же пан Швецов знає босняцьку! То є одна з його хороших рис - він є неабияким поліглотом! Може він не завжди вміє розрізнити руку і голову, шо було помічено за ним минулого року в матчі Севастополь - Металург Запоріжжя, ну то трудно, з анатомією має проблєми, але з мовами в нього всьо перша кляса! Справжній інтєліґент! 

Ну і тепер, коли ми знаєм, же пан Швецов знає босняцьку, а до того ше певні сербську і хорватську, тобто всі державні мови Боснії і Герцоговини, то абсолютно ясно, же Штіліч не міг вповісти просто "шта je", як він то запевняє в інтерв'ю, бо за таке справедливий пан Швецов ніц би не зробив. А отже Семір є ще й безсоромним брехуном і дискваліфікацію йому тре тіко збільшити! Аби знав як тут словами ся розкидати! Певно крикнув шось на кшталт "јеби се ти" і думав же то му з рук зійде. А нє, в Україні на роботу судді беруть тіко поліглотів, бо віднедавна того вимагає законодавство! 



Категорія: Новини футболу, як їх видять Стефцьо і Зеник | Переглядів: 594 | Додав: yurko_i_slavcyo | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВОЛЮ ПАВЛИЧЕНКАМ!
Наше опитування
Хто з наших героїв Вам ся найбільше подоба?
Всього відповідей: 67
Хмаринка теґів
ШЕ МИ Є ТУТВО:
Статистика

free counters
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рекляма