Головна » 2012 » Листопад » 21 » Гаррі Реднапп - месія для збірної
13:17
Гаррі Реднапп - месія для збірної
Йно тілько вщухли хвилі збуреної громади, викликані паном Коньковим і його щедрою і наніц дурнуватою офертою Андрійцьові Шевченку очолити нашу збірну (Богу дякувати, Андрійцю клепки вистачило відмовити), як вже сватают нам другого месію. І то якого! Пана Гаррі Реднаппа. Один поперед одного вихваляют го в ФФУ, кажут же він фест «кризовий менеджер» (на хлопський розум, аби Ви розуміли, то є такий ґазда, же як ніц на полі ся не родит, то він єдиний знає в якому місцю тре гною кинути, чи гноявки підлити, або навіть якому сусіду в яке око плюнути аби не врік, щоб наступного року урожай забуяв). Кажут в ФФУ же єдино його – пана Реднаппа – світла голова може порятувати нашу збірну, і навчити врешті тих матолків як тре Молдову обігрувати. А ше повідают, же має пан Гаррі такий неземний дар, шо може наші неотесані діаманти в збірній отесати йно на них вздрівши, і зробити з них наступних Ґареттів Бейлів якнайменше. 

Подивимся, як то кажут, шо з того вийде. А що нам ше лишається робити? Ну хіба ше сподіватися же крім свого дару, пан Гаррі має і неабияке око на тоті неотесані діаманти, і розгледит яку купу-купезну ми їх виростили в наших рідненьких Карпатах. 

Але заскоро ще шо-небудь казати, бо пан Реднапп ше йно тільки думає над тою офертою. І не спішит ше ніц підписувати, бо пообіцяли му же «покращать життя вже сьогодні», а він того боїться ще більше як рідної малжонки. 




Категорія: Новини футболу, як їх видять Стефцьо і Зеник | Переглядів: 631 | Додав: yurko_i_slavcyo | Рейтинг: 4.4/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВОЛЮ ПАВЛИЧЕНКАМ!
Наше опитування
Хто з наших героїв Вам ся найбільше подоба?
Всього відповідей: 67
Хмаринка теґів
ШЕ МИ Є ТУТВО:
Статистика

free counters
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рекляма