Головна » 2012 » Березень » 14 » Артемко буде чемним!
01:57
Артемко буде чемним!

-- Пане Зеню, а чулисти, же Артемка помилували? Повідают, же Федя перепросив, вони залагодили всі питання досягли компромісу і вйо - вже завтра наш волиняка буде ся тренував з основою.

-- Та чув, пане Стефцю, ясне діло же чув, - відповів пан Зеник, - і повім Вам же дуже мене то тішить, бо якось воно не так без Артема. То з їдного боку. А з іншого то мене тота новина фест розмішила.

-- А бо то чого? - примружив ока пан Стефцьо.

-- Ну а як? - здивувався пан Зеник. - А ви пригадайте си, як то всьо ся зачинало. Пан Димінський запропонував Федецькому контракт, а Артем повів же підписувати не буде, ну презес і відправив го на виправні робити до дубля. І тоді ся зачала та вся катавасія з офіційними позиціями Карпат, пунктами договорів, коментарями Федецького старшого і мовчанкою Шахтаря. Говорили багато, часом протилежні речі, але в одному ся сходили, Артем сидів в дублі бо не хтів підписувати контракт, а футболіста на 3 місяці Карпатам не тре, ліпше свого Стефка награвати будуть. Більше ніц кримінального за хлопом замічено не було. Мало того, він, коли тіко міг, запевняв же готовий працювати і грати за основу, відпрацьовувати контракт по повній. Було так? Було. А шо є зараз? А ніц ся не змінило. Федецький нову угоду так і не підписав і через три місяці пошпацерує назад в Юзівку. То шо то за компроміс такий, якого досягли? За шо перепрошував Артем? Шо ся стало, же раптом хлопу знову дали грати?

-- Та як шо, пане Зеню, чи Ви може сліпий і двох остатніх ігор Карпат не виділи? В дупі ми, пане Зеню, в дупі. Думав собі Петро Петрович же піде як по маслу в другому колі, же будемо тлумити всіх на квасне ябко, а воно бачите як вийшло... А ше Стефко в свої ворота ввігнав бальона, та й взагалі ту остатню гру відіграв ніби мав грипу і кості му ломило... От і згадали про Артемка.

-- Та власне, пане Стефцю, і я ж до того веду! Але пувічте мені, кому потрібен був той весь цирк? Нашо нам то всьо показують так ніби Артем, паскудне дитя, напакостив, постояв в куті на гречці, зрозумів свої помилки і пішов ся вибачати. Наказували за контракт а вибачили за шось друге? Перед ким вони ото випендрюються?

-- Ой, пане Зеню, і так Вам зле і так не добре. Ви мені скажіть таке - чи то є зле же Федецький знову буде бігав по правому краї?

-- То є, пане Стефцю, просто люкс!

-- Ну то і шо Ви си іншим голову будете мастили?

-- А й то правда, - усміхнувся пан Зеник і замислено прикурив цигарку.





Категорія: Новини футболу, як їх видять Стефцьо і Зеник | Переглядів: 853 | Додав: yurko_i_slavcyo | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВОЛЮ ПАВЛИЧЕНКАМ!
Наше опитування
Хто з наших героїв Вам ся найбільше подоба?
Всього відповідей: 67
Хмаринка теґів
ШЕ МИ Є ТУТВО:
Статистика

free counters
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рекляма