Головна » 2013 » Лютий » 6 » Як Кожанов си до Карпат тєгнув, а му по руках дали і в Крим зіслали…
17:38
Як Кожанов си до Карпат тєгнув, а му по руках дали і в Крим зіслали…
Певно тіко лінивий не видів Дениса на свєта ві Львові. Ну альбо хорий, і то такий, шо прикутий до постелі і не годен з хати вийти. Бо Деньо наш так і тєгнув си межи люди! Чи то го так переповняв святковий настрій і різдвяний дух, же не в силах був то втримати в собі і мусив всіх сповістити жи Христос родивсі, а чи може хтів всім продемонструвати як му є ві Львові файно і який він ту щасливий же аж му вочі сяють?... Де го тіко не виділи: і на Ринку, і на Клепарові недалечко від Краківського, і на стометрівці межи тими генделиками, шо від різдвяного ярмарку, з малжонкою шпацерував, глінтвейн цьмакав, і на Кайзервальді хтось го видів, і навіть в тім, в Кінґ-Кросі, на кіні певно був чи яка хулєра… А часами то навіть виділи го в кількох місцях їдночасно! Як він то потрафив, то невідомо, але то же так було, то нема жадного сумніву, але міґлянд то з него! Та шо там пувідати, як їдного ранку, коли ше нікого не було в кнайпі, йно Ромцьо-кельнер протирав гальби, а так направду то валандався без діла взад-вперед, забіг Кожанов до «Старої Грушки» на філіжанку кавуськи. То нам сам Ромцьо повідав, а Ромцю не вірити, то не маєм причини, бо чеснішої і щирішої людини, то певні ше не виділи, кажут то йому від пра-пра-дзядзя перейшло, тота чесність, від того самого який ше з цісарем Францом Йосифом в Полтві рибу лапав. Але зрештою тєжко було не повірити і Юрцьової Ганки внуку, не могло бути жиби в такої шанованої бабці внук та й брехуном виріс, який того самого дня ввечері доказував, же видів Деня в тім самім часі в Стрийськім парку на пробіжці. Ледве ся батяри не побили, так їдин другому свою правоту доводили, але потім постановили, же то просто в Ромця в кнайпі дзиґар сі спинив і він так направду докладнє не знав котра то була година – і якось ся втихомирили. 

Ну і каждій людині, яка го виділа, Деньо не забував вповісти же всьо в нього є люкс, же вертає він ся до Львова, до свого улюбленого міста, вертає в Карпати, в свій улюблений футболький клуб, і буде тепер вже тут і ніяка сила го звідси не витєгне. Повідав, же погодили вже всі пункти в контракті і хоч платня буде в него менша, але він за остатній час нашпарував троха форси, так шо старчить на оренду якої кавалєрки і навіть на булку з маслом. Люди го ґратулювали і тиснули моцно ґрабу, бо люблять в нас такихво простих хлопів без претензій. Не то шо той Паньків, який ліпше за рідний Львів буде лавку в Юзівці шліфував, бо там плотят як в Біла Ґейтса. Ми так направду, то на Юрця жадного зла не тримаєм, бо добре знаєм, же наш презес як ніхто вміє мотивувати платнею, деколи таку цифру напише, шо хоч смійся хоч плач, навіть на зимову ґуму до лєксуса не стане. А звлаща то та скупість в него ся проявляє як ходить о наших львівських хлопців, бо вони мусять гасати по полю і плюватись легенями йно з почуття патріотизму. Грати за Карпати – то є їхня мрія, а пан Димінський тоту їхню мрію сповняє, то ше певно вони му є винні, а не він їм. Для того не дуже нам якось випадає ся злостити на Юзя Паньківа, бо мотиви могли бути різні, але то шо нам є прикро і осад в душі ся лишив, то критись не будем, шо є, то є. 

Ну але то вже є ціла інша історія, а ми мали оповісти за Деня. Повімо Вам, шановне панство, же так направду від початку мало ся вірило в ту аферу, бардзо ся хтіло, так сильно, же аж корчі хапали, але вірилось мало. Бо як Шахтар го не відпустив в Карпати півтора року тому, коли Деньові лишалось тіко рік контракту, то з якого такого дива би мав відпустити зараз, коли Деньо має нову «угоду з дідьком» на цілу купу років? Ну і так і сталось. Не вспіли всі ґазети прокричати же Деньо узгодив всі деталі контракту з Карпатами і же як не нині то завтра знову натєгне на себе зелено-білу майку, і та якби не було тих півтора роки, як вже мусили писати, же ніц з того не вийде, бо Ахмєтов ся впер рогом і каже же бандеровцям Дениску не продасть ні за які гроші і шлюс! Ну і якось так нефайно вийшло, ніби Карпати домовлялись з Денисом, не домовившись з Шахтарем. Їдним словом, заморочили хлопу голову, а сватів заслати забули. Але може би не була з того аж така авантура, якби ціла львівська громада не наробила в майтки з того щєстя і не репетували всі їдин наперед другого, же Деньо вже в нас. Ну але вийшло вже як вийшло, нема на то ради. 

Хоч кєровніки Карпат і розуміли певні же шансів нема, але зрезиґнувати зі своєї затії так просто не хтіли. Ну а бо чого? Як не вийде вкупити, то тре хоч си рекляму файнютку зробити, нє? Ну і в тим менті в ґазетах написали, же Карпати дають за Кожанова три мільйона долярів! Три мільйона!!! Та то певно більше ніж Карпати стратили на трансфери за всьо існування клубу! Але хто би то жалів форси на Деня? А тим більше як на сто процент знаєш, же тобі го й так ніхто не продасть? А на завтра можна вповісти, же от які ми, курча, богатери, жадних грошей не шкодували, все би м віддали, але той гівнюк Ахмєтов, най би го шляк трафив, фйоли му в глові, трактує футболістів яко рабів і має в дупі шо і хто хоче. Ахмєтов, то ясне діло гівнюк, тут сперечатись тєжко, але наші кєровніки – то просто фраєри… 

А Деньо тим часом, вже їхав в поїзді до Севастополя, в першу лігу… Задзвонили му з Юзівки і повіли, же не може бути й мови, шоб він грав в Карпатах. Він потрібен в Севастополі і шлюс! Най збирає свої манелі і вйо на двожец купувати квитки. «Але я не хочу…» -- бурмотів Деньо, «а ми в дупі мали, шо ти хочеш, в тебе контракт, будеш робив, шо ми тобі скажем, а як нє, то підеш бараболю копати альбо вуголь,» - чув він з іншого кінця… Но і поїхав, бо така доля в рабів «царя всія Донбаса» – вони мають служити там де їм накажуть. От тіко рабів з людей роблять не царі, рабами вони стають самі, а царі тим ся тіко користают. Одні їдут наперед в Іллічьовець, потім в Севастополь, а далі Олімпік Донецьк, Єдність Плиски чи ФК Дністер Заліщики, а другі в Карпатах кажут, же не будут підписувати тих зварйованих контрактів, сидят в дублі і пропускают ЄВРО 2012, в Шахтарі пувідают, же не підут в оренду, хоч би той Палкін разом з Ахмєтовим втрісли зі злості і в кінці опиняються в Дніпрі і грают там в основній єдинастці… Бо є хлопи, а є шмати, так було все і так все буде. Справжнього хлопа жадна зараза не возьме, а шматою кожен радий мешта попуцувати. Но і каждий сам собі вибирає ким він має стати, а ми нікого не судимо, не маєм на то права, ми йно споглядаєм і оповідаєм.



Категорія: Новини футболу, як їх видять Стефцьо і Зеник | Переглядів: 1279 | Додав: yurko_i_slavcyo | Теги: Ромцьо, Ахмєтов, Паньків, Кожанов, Шахтар, Карпати, Юрцьової Ганки внук | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВОЛЮ ПАВЛИЧЕНКАМ!
Наше опитування
Хто з наших героїв Вам ся найбільше подоба?
Всього відповідей: 67
Хмаринка теґів
ШЕ МИ Є ТУТВО:
Статистика

free counters
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рекляма