Головна » 2012 » Грудень » 3 » А врешті знову можем вповісти: «Ну а бо хто, як не Ігорцьо?»!
11:07
А врешті знову можем вповісти: «Ну а бо хто, як не Ігорцьо?»!
Мусим повісти Вам, же дуже є нам сумно, шо то вже кінець і більше в тому році не зовидимо наші Карпати. Сумно, бо та як наші хлопаки зачали грати, то кожен матч то як празник який, а щегульнє, як грають вдома і панує на боїску така наша рідна атмосфера, а не витає дух вождя і запах комунізму, як то малисьмо в попередній грі. Дивишся на них і така фрайда в серцю, же хочеться танцювати. З каждою грою хлопаки грають всьо файніше і файніше, зачинають ліпше кумати їдин другого, грають так ніби каждий з закритими очима знає куди і як зара побіжить його кумпель. І то є всьо заслуга пана Костова, то всьо він поробив, дай му Боже здоровля! Стоять такво в центрі поля передають ліниво бальона їден другому, а потім тако раз, і хтось як запердолить наперед, і здається ніби в нікуди, а нє, біжить колєґа в зеленій майці, приймає бальона і вже перед ним тіко брамкаж і брамка. Як він вибіг, звідки він вибіг, як то так вийшло же го ніхто не помітив і не впильнував, то їдному Костову відомо, але наші хлопці якось то так легко і навіть троха по-фраєрську роблять же аж дух заперає. Давно вже так Карпати злагоджено не грали в атаці, так цікаво і несподівано. І чесно повідаєм, вже аж руки нам сверблять, так ся хоче подивити на Карпати після зими, бо то певні буде ше ліпше! 

Того разу проти Ворскли то взагалі була така особлива імпреза, бо п’єть років сі сповнило львівській фанатській банді  "Бандерштадт” і ті батяри так файно си бавили на секторі, же Карпати були би остатніми дранями, якби не виграли. А ше в суботу малисьмо Романа і разом з тим офіційно ся зачали Різдвєні свєта, позаходили в каждий дім, повсідались за столи і вже ся не заберут аж до Йордана, бо такі вони є ті свєта, ніц не мають ні стримання, ні виховання, ні елєментарного почуття такту. Дай нам Боже здоровля, а печінці сили, аби ми ті свєта пережили і лишились ше гроші на лікарства! І як то можна було в тій всій атмосфері не сповнитися святковим духом і не надавати полтавцям поза вуха? А тим більше як єдиний Ромко на полі то стояв на нашій брамці, а полтавський Ромко Безус відбував дискваліфікацію? Повімо Вам, же Ворскла попросту не мала шансів і най ся тішат і вкуплять велику чоколяду Гладкому, же то всьо ся скінчило тіко два до зера. 

А Ромцьо наш, Мисак, так до слова, відстояв на славу. Зробив му Костов такий презент на іменини, довірив захищати ворота, ну і Ромцьо з тої оказії скористав як має бути, най тепер в Богатінова калапітра болить. Ромцьо як якого дриґа в дупу дістав, за каждим бальоном вибігає, стрибає, лове, відбиває, а як довго по брамі ніхто не бив, то міг аж до центра поля вибігти би бальона забрати. Так му деколи нудно ставало, же він зачинав замість дефенсиви грати, бо нема де правди діти, тіво два центральні оборонці є в нас троха такі байтоли, ліниві то страх, часом не подивлять кому паса дають, а часом до бальона не добіжать, бо ся понадіють на того другого, то мусив вже Ромко троха і їхню роботу робити. І головне так в нього то всьо впевнено виходило з таким тотальним контрольом своєї території, як в якого сільського пса, який хоч і припнєтий, але до буди своєї на відстань ланцюга нікого підійти не впустить. То ясне діло, же в суботу троха му ангел охоронець помагав, бо коли як не на Романа? Але якби він такво в каждій грі хоч як пів того грав, то був би нам новим Бодьою Стронціцьким і мали би спокій з брамкажем на довгі роки.  

Але найбільше потішив то Ігорцьо, бо показав врешті же він є хлоп, а не якась там помпка від ровера! Встрелив врешті Ігорцьо брамку, вперше за цілу купу часу! Востаннє він забивав більше ніж рік тому, ше в Лізі Еуропи, того вже навіть ніхто й не пам’ятає, же ми в таких турнірах грали. А потім му як поробили. Ніц в него не виходило, ніби му ноги заклєли. Він і льотав як зварйований і старавсі більше за всіх, робив всьо ніби як завжди, а виходило так ніби борщ скислою сметаною заправити, вкинув їдну ложку і всьо до перделі. А як так ні холєри не виходе з матчу на матч, ти його пхаєш пхаєш, а воно як вкопане стоїть си і в вус не дує, то потім і вірити перестаєш, же зможеш коли-небудь го зрушити і ходиш такий ніби в гімно маканий, ніц тобі вже ся не хоче, на людей встид ся дивити, навіть до писка ніц не лізе. Мало бракувало, жеби сталось таке з Ігорцьом, близький він був би опустити руки і повісити носа, але він тіко так стиснув кулаки, зціпив зуби, процідив си під ніс "ДО КІНЦЯ!”, шморгнув і побіг далі. І на маєш, то дало свої плоди, життя почало си налагоджувати, а ми маємо шанс обсервувати того самого Ігорця, за якого ше так недавно пувідали "ну бо хто як не він?” Вже в остатніх іграх почала вертатись впевненість до нашого капітана, почав він вже лупити по брамі, почав брати на себе ініціятиву і керувати атаками. І от врешті забив! І то як! Ясне діло, же Кенія віддав му бальона просто перша кляса, але як Ігорцьо го прийняв на груди, як проскочив між захисниками і натихмяст пробив? Чи не було то як ковток зимного пива в літню спеку, коли мешта липнут до асфальту? А може як кусок пулядвиці, в неділю рано на Великдень, після сорокаденного посту? Нє, то було ліпше! Чекалисьмо на то більше року і врешті сталося, а ми таківо зазяпані сиділи і не знали куди подіти то ціле щастя, бо, коли Ігорцьо ся вернув і зачав забивати, то вже ніхто нам не страшний і все знову буде люкс, бо як в него всьо виходить, то натихмяст Карпати стають два рази сильніші, бо... Ну бо, курча, хто як не Ігорцьо?



Категорія: Новини футболу, як їх видять Стефцьо і Зеник | Переглядів: 783 | Додав: yurko_i_slavcyo | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВОЛЮ ПАВЛИЧЕНКАМ!
Наше опитування
Хто з наших героїв Вам ся найбільше подоба?
Всього відповідей: 67
Хмаринка теґів
ШЕ МИ Є ТУТВО:
Статистика

free counters
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рекляма