Головна » 2012 » Листопад » 21 » Видавити з себе людину або як Шахтар в плей-оф Ліги чемпіонів виходив...
13:59
Видавити з себе людину або як Шахтар в плей-оф Ліги чемпіонів виходив...
Вчора пізно ввечері Шахтар виграв в Нордшелланда 5:2 і забезпечив собі вихід в плей-оф ліги Чемпіонів. То певно тре ся тішити, бо як би там не було, а Шахтар таки репрезентує Україну і то є великий защит. Але власне для того, тішитись шось зовсім ся не хоче. Бо поки виходив він в той плей-оф, то наробив нам стіко встиду, же певні на років з двайцять старчить. Чи то в них там на Донбасі яка інфекція чи радіація, же кожен хто там поживе якийсь час стає такою-во паскудою гнилою, а хто там ся вроде, то ше й в державних маштабах, чи просто тіко такі туди і їдуть, дідько го знає... Але то, шо в тому регіоні таких малих і великих бухачів як гною, то певно тіко сліпий не баче. От і футболісти Шахтаря такі самі, вкрали датчанам брамку і навіть вочі не ховають, вони не знали певно, же в Еуропі того не толєрують. 

А було все так. Вибивав Вілліан вільний м'яч після зіткнення і зупинки матчу, вибивав такво де очі видят на полову датчан, жеби ті його собі забрали, бо так пасувало, так говоре елєментарне вихованє і фейр-плей. Ну і датчани такі-во вилузовані чекали поки бальон дойде до їхнього брамкажа. Аж тут нагло де не візьмись Адріано, підхопив бальона, оббіг брамкажа і влупив бальона в пусті ворота. Датчанам лишалось тіко руки розводити... Суворі вікінги були зовсім не готові до такої-во бразильської підлості. А Адріано біг і ся тішив, бо рахунок в матчі був зрівняний, а маленький крок до виходу з групи зроблений. І в дупі він мав порядно то чи не дуже, а чи навіть ні в які ворота не лізе, бо для результату всі засоби підійдуть, а навіть вбити в собі людину, як треба, то треба. Він, правда, потім шось папляв, же він не видів, же він не зрозумів, же в нього інстинкт напасника, срака-мотика. Майже стан аффекту якийсь чи шо? Ну тоді як виходить: альбо Адріано має лазанью в макітрі, альбо є остатнім дупком... Ліпше вже то перше.

Ну але менше з тим. Команда мала вдоста часу і оказій аби залагодити той скандаль. І видно було шо вони і хтіли, розуміли же то так бути не має, але такі-во малі чортеняти з довгими як в пацюка хвостами раптом повискакували з їхніх дуп, вискочили на плечі обплели свої ратиці їм навколо карку і стали душити, давити, видавлювати людину. Першим дідько зламав Срну. Коли усміхнений Адріано пробігав повз нього, замість того би дати тому паяцу поза вуха, Даріо привітав го з брамкою. Срна, правда, потім повідав, же вони всім зесполом здецидували дати датчанам забити гола, розтупитись і зробити їм зелений коридор до брамки. Але чогось забули вповісти то Степаненку, який собі вирішив по іншому і не впустив. Ну а бо чого мав би пускати? Чи не знає, пахолок, хто го годує? Чи не знає які тут порядки? Ше би потім дістав і вирахували би му з зарплати, та й видить, же сам Срна гол схвалив, а Спірідон з лавки показує великого пальця, каже, люкс, Адріано, будеш мав премію, то шо йому, Степаненку, холопу, українцю серед заїжджих панів говорити? Його діло служити, а не думати... Ну а як всі зобачили, же Степаненко не впустив, то й вспокоїлись, цапа-відбувайла найшли, можна грати далі.

Один пурєдний пан найшовся в команді, і то є ясно пан Луческу, бо він ся вибачив. Прийшов на прес-конференцію і так тєжко перепрошував, же майже му повірили. Ну а чого б і не вибачитись? Шапка ж то вже не впаде. Гра вже ся скінчила, рахунку вже не зміниш - можна і в джентельмена ся побавити. Бо коли ше можна було шось змінити, коли можна було замінити Адріано, коли можна було сказати команді пропустити, то пана Луческу вхопив якийсь такий параліч, який скував му і руки і ноги і навіть язик, тіко повіки кліпали. А як відпустила го та зараза, то він відразу і перепросив. Шо тут повідати, велика людина! Хора правда троха... На різного роду короткотермінові паралічі... Але ж велика!

І до сраки то, же в результаті Шахтар виграв з великим рахунком і просто змів з лиця землі Нордшелланд в другій полові. До сраки то, же грали вони ліпше, же вийшли з групи, же пророкують їм ше більші успіхи. А най навіть виграють ту Лігу Чемпіонів тепер, то ніц не зміне, вони все рівно залишуться просто зграєю дупків. Бо як витиснути з тіла людину, то лишається одна дупа...

Хто хоче, може на то ше раз ся подивити


А хто не хоче дивитись на це свинство, то подивіться як в схожій ситуації повели себе гравці Аякса





Категорія: Новини футболу, як їх видять Стефцьо і Зеник | Переглядів: 675 | Додав: yurko_i_slavcyo | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВОЛЮ ПАВЛИЧЕНКАМ!
Наше опитування
Хто з наших героїв Вам ся найбільше подоба?
Всього відповідей: 67
Хмаринка теґів
ШЕ МИ Є ТУТВО:
Статистика

free counters
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рекляма