Головна » 2012 » Грудень » 25 » Передсвяткове папляння аби про що...
11:54
Передсвяткове папляння аби про що...

Повна версія статті, шо нині малисти змогу читати в ґазеті "Карпати". Не маємо анінайменшого зеленого поняття, чому вона була опублікована в такому троха підрихтованому вигляді, а навіть дозволим си вповісти же з ампутацією цілого абзацу, то може панство нам пояснить по прочитанню ориґінальної версії?

Тєжко шось файного Вам повісти, як в українському футбольному світі ніц ся не творе. Ну може не зовсім так ніц (повідают, до прикладу, же нашого Мирося шефуньо з міською владою дуже ся сварит, так го взлостили, жи він ся шарпнув і продав клуб до холєри), але зупевні ніц такого аби мало прямий стосунок до Карпат. Всенький наш львівський футбольний бомонд як не дома при п’єцу си гріє, то забрався певно на вакації, бо ні їдної живої душі не видко і не чути. Ну але шо ту повідати, мают хлопаки чистий спокій до 9 січня, то можут си спокійно релаксувати. А як нє, то може кому тре в хаті прибрати, хідники на снігу повитріпувати, або на Привокзальний за ялинкою з’їздити, чи може яких троха ляґумін накупити дітвакам - одним словом зустріти Різдвяні свята, як пурєдний господар. Бо то вже так си повело, як кажут, від Романа до Йордана... А тего року, то взагалі мались-мо змогу такий рідкий празник відмічати, як кінець світа... Одним словом, не до футболу зара галицькому люду. Ну але нема де діватись, будем Вам зара якого баєра тиснули.

Зачнемо певно з недавньої забавки наших презесів – їдного почесного, а другого віце. Забавка полягала в тому, же один з презесів буде журналістом і буде читав запитання, а другий буде на них зачитував відповіді. І гадаємо си, шо перед тим як бавитись в ту гру, мусили вони кинути льоси, хто буде ким, бо маємо таку підозру, же каждий хтів бути журналістом. Але ‘почесний’, якшо бути чесним (вибачєйте за незумисну тафтольоґію), не мав шансів в тому льосуванню, бо в нашого ‘віце’ дуже переможне ім’я і йому допомагав сам всесвіт! Та й викшталценє в него відповідне і досвід роботи журналістом має, то й захтіла баба згадати як дівкою була. До тої забавки долучилисі ше хлопаки з «Про Карпати», бо та як, певні, не мали шо до вповідзеня громаді, як во ми зара, то й постановили то всьо дійство зафільмувати, назвати його інтерв’ю, і показати по телєвізору. І мусимо Вам повісти, жи вийшло то інтерв’ю перша кляса – всьо було дуже реалістично. Пана Вацка навіть на відео не підписали як віце-президента, аби всьо то виглядало правдивіше. І не знаєм як Вам, а нам та вистава їй-Богу дуже ся сподобала. А ше мусим віддати належне авторам сценарію, тіко вважаєм же в кінци відео тре було, як в гамериканських фільмах, дописати «засновано на реальних подіях». А як не виділись-ти ше того інтерв’ю, то бігом шуруйте на офіційний сайт і дивітьсі, бо хоч воно і троха довге, але того вартує.

Друге про шо нам би хтілося Вам вповісти (і то тема яку, як правдиві шанувальники Карпат під кінець 2012-го року, не маєм права оминути), то про рік 2013-ий. І як бути конкретнішим, то про рік 2013-ий в життю Карпат. Знаєм же він не буде простим, бо нам ше кров з носа тре виграти кубок і обігнати, як мінімум, тринайцять команд в турнірній табелі, але вірим же якшо перед каждою ігрою буде ся Місько молив, а ми всі му будем помагали, то Карпати не то шо задачу мінімум виконают, а ше навіть перед Паскою Кубок Чемпіонів до Львова привезут. Але не про то ми хтіли поговорити, а про то же в наступнім році, майже на саме Йорданя, минає півстоліття зі світлого дня створення Карпат.

З такої оказії хтіли би насамперед привітати нашу кохану команду і побажати їй всіляких успіхів на футбольних полях України і Европи, а заїдно і всім тим хто має стосунок до команди – моцного козацького здоровлє, спартанського терпіння і наснаги, і багацько американських долярів на розвиток футболу в Галичині! І, слідуючи проханню почесного президента, хтіли бись-мо дати декілька порад стосовно святкових заходів.

В першу чергу, та як то буде переддень Водохреща, пропонуєм всім гравцям і тренерському штабу запірнути наголяса в ополонку. Переконані же то буде дуже помічне не тіко на здоровлє фізичне, а й моральне. А ше віримо же буде то відганяло на футбольному полю всяких нечистих духів з картками. Другим пунктом програми пропонуєм зорґанізувати футбольний матч – реінкарнацію кубкового 69-ого: ветерани СКА (Ростов) проти нашого теперішнього складу... Може здаватись то троха несправедливо, але в нас як-не-як свято, тому потерплят. А як нє і будут мали які претензії, то на головного рефері матчу можна запросити їдного з панів з суддівського корпусу ФФУ, аби гра не була такво зовсім в одні ворота. Ну і тоді, ясне діло, матч тре зробити перед купаннєм в ополонці. Затим тре всім тим хто має стосунок до клубу вручити почесні грамоти – від ФФУ, ФПЛ, міського голови, губернатора, президента (але не нашого почесного, а того єншого шо має проблєми з ялинками, ураном, круасанами, генофондом, і різними іншими до холєри складними термінами, а ше любит бачити руками і мацати очима) – бо то ся так робить, а ми в тому відношенню консервативні, і традицій ламати не хочем. Потім можна каждому нашому гравцю, або чого тіко гравцю – каждому вболівальнику, зробити якийсь мацьопий, але дуже особливий презент - наприклад, пам’ятну знимку з керівниками клубу – з тими шо «Завжди Вірні». Переконані же така знимка займе своє достойне місце серед фотографій рідних і близьких каждого справжнього фана. Ну і врешті, ясне діло, баль. Бо як без балю? Ми ж не на зібраню мормонів. Отака в нас візія святкувань. Але бись-те не думали шо на тому вона вичерпується – зовсім нє. Маємо ше купу ідей для тих кого то цікавит.  

І трета річ, і то направду так остатня на нині, то хочемо всім нашим читачам, всім тим хто любит Карпати як ми, а значит всім серцем, побажати веселих Різдвяних свят, смачної куті, голосної і співочої коляди, щасливого Нового року, і купу всяких гараздів! І ше, аби Вам ся завше хтіло і могло, бо нам тре нове покоління футболістів виховувати для Карпат.




Категорія: Новини футболу, як їх видять Стефцьо і Зеник | Переглядів: 1040 | Додав: yurko_i_slavcyo | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВОЛЮ ПАВЛИЧЕНКАМ!
Наше опитування
Хто з наших героїв Вам ся найбільше подоба?
Всього відповідей: 67
Хмаринка теґів
ШЕ МИ Є ТУТВО:
Статистика

free counters
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рекляма