Головна » 2012 » Листопад » 27 » Хто б не грав в Лізі Еуропи, а виграють її всьо їдно Карпати
12:06
Хто б не грав в Лізі Еуропи, а виграють її всьо їдно Карпати
А принаймні так вважаєте Ви, шановне панство, бо 33 % вповіли, же хоч Дніпро і вийде до фіналу, але влетить там по повній програмі нашим рідненьким Карпатам! І то не може не тішити, бо віра то є головне і так має бути! 

Троха менше людей, по 19 %, вирішили, же Динамо наробить в майтки вже в одній шіснайцятій, а Миросьо Маркевич ся затреле (не дай Боже!), бо в Лізі Еуропи введуть ліміт легіонерів і він не буде мав ким грати. Але ті два варіанти якби ніц не мішають Дніпру вийти в фінал і там пролетіти Карпатам, а тому можна повісти же цілий 71 % проголосували за перемогу Карпат! А то є вже, абись Ви знали, конституційна більшість, а отже кубок мандрує до Львова!

По 11 % людей проголосувало за те, шо до фіналу дотєгнуть всі три команди, то певно були якісь такі зовсім далекі від футболу кадри, які не знають, же в фіналі можуть грати тіко двоє і одні з них то є Карпати, і за те, шо паскудний Шахтар захоче отакво всім підісрати і вкупе лідерів команд... Якось мало віри в можливості Шахтаря, нє? Навіть після такого гівняного захованя Адріано і компанії, панство далі вірить в людяність і пурядність... 

Ну і майже ніхто не віре же ніц нашим командам не світе, і то є приємно, приємно, же панство так вірить щасливе майбутнє, бо вічно так зле бути не може!

Велика подяка всім тим, хто не погордував і проголосував, а таких було аж трийцять шість! А всіх інших най дусе жаба! Всьо!



Категорія: Новини футболу, як їх видять Стефцьо і Зеник | Переглядів: 481 | Додав: yurko_i_slavcyo | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВОЛЮ ПАВЛИЧЕНКАМ!
Наше опитування
Хто з наших героїв Вам ся найбільше подоба?
Всього відповідей: 67
Хмаринка теґів
ШЕ МИ Є ТУТВО:
Статистика

free counters
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рекляма