Головна » 2012 » Листопад » 5 » Карпати - Кривбас 6:0!!! 4 листопада - світлий празник Карпатського Воскресіння!
10:28
Карпати - Кривбас 6:0!!! 4 листопада - світлий празник Карпатського Воскресіння!
Чи то Місько Кополовець почав ходити до церкви не тіки перед каждою ігрою а й просто каждого ранку, чи може наші пахолки тверезо глянули на ситуацію і допетрали же їдним Господом Богом тут не ся обійдеш і пішли до баби Марійки аби та зняла вроки, а може й сам пан Костов знає якісь заклинання, бо Болгарія то є такий містичний край, але наш зеспул прорвало і то так же лити ся почало як з відра і то так моцно же на брамках ледве сітка вціліла. Як Лукас вліпив п'єтого то в пана Почесного Президента певно аж серце ся спинило на секунду-другу, злякався же тре буде нову сітку на браму купувати. Але якось минулось.

А хлопаки нині ся носили по полю як зварйовані, ніби прайд голодних левів які після Великодного посту раптом зовиділи на горизонті стадо антилоп. Всюди їх було нині багато, в два а то й в три рази більше за гостей, і так вони гасали навколо тих гостей, же часом лєчно ставало, же тим матолкам голова ся закрутить і тре буде фельдшерів кликати. Все в наших хлопців вчора виходило, а навіть Ігорцьо певно вперше в тому сезоні впердолив по брамці здалека і не тіко впердолив, а навіть втрапив. Аж писок му від того пострілу просвітлів і фризура закучерявилось. Лукас вчора тараторив як Чупринка з кулемета, йно набої му подавай. Кенія літав як той чорний крук і проривався крізь не дуже щільні захисні лави ніби молодий затєтий бичок, захисники Кривбасу розліталися в різні сторони як ті матадори на кориді. Ну а за Штіліча то й повідати нема чого! Того хлопа після КАЖДОЇ гри хочеться цілувати! КАЖДОЇ!!! Не зле хлопці вчора зіграли, нема шо закинути, аби не гірше так би мовити.

Їдним словом таких дурнів наші хлопаки вчора зробили з криворіжців, же ми аж жаль дупу стиснув за тих бідаків і навіть ся не хоче кричати "Кривбас - тойвово"... Але то на якусь мить, а потім жаль відпустив і всім тілом ся розлило щастя, щастя світлого празника Воскресіння Карпатського!



Категорія: Новини футболу, як їх видять Стефцьо і Зеник | Переглядів: 881 | Додав: yurko_i_slavcyo | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВОЛЮ ПАВЛИЧЕНКАМ!
Наше опитування
Хто з наших героїв Вам ся найбільше подоба?
Всього відповідей: 67
Хмаринка теґів
ШЕ МИ Є ТУТВО:
Статистика

free counters
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рекляма