Головна » 2012 » Листопад » 30 » Але то їм бздури в голові, чемпіонат СНД си вигадали...
15:52
Але то їм бздури в голові, чемпіонат СНД си вигадали...
Тіки но якісь матолки з Вірменії ляпнули якусь бздуру за створення єдиного футбольного чемпіонату СНД, як наші відразу впали на штири лапи і зачали хвостом мотиляти. І тим разом, як не дивно, був то не той кайзер Донбасу, а Ігорко Суркіс, дай му Боже розуму. 

От пувічте нам, шановне панство, чого то наші функціонери так свято вірять, же як будемо до громади з москалями, то буде нам як в Бога за пазухою, амброзія буде ся лити прямо до писка, бульба буде сама росла, а пиво саме варилось? Віддали вже їм флотилію, бавимося в ті реґіональні мови, і відразу чути стало як життє наше налаголилось, просто фест стало, нема шо пувідвати. А шоб воно нам ше ліпше було, то тре ше такво об'єднати футбольні чемпіонати, а потім стерти границі, аби наші команди ся не мучили як кордон проходят, а потім зробити єдині пашпорти, аби не було проблєм з лімітами на легіонерів, а потім єдину федерацію футбольну, бо мусит бути один контрольний орган, а потім єдину державу, бо ми ж той, як його, брати, нє? От тоді заживемо, тоді буде в нас пісня а не життє, буде за нас дбати старший наш брат, а ми собі врешті зможем відпочити, бо так ся намордували з тою незалежністю шо но! Ото отак певно си думають ті наші вар'яти. Вони певно не знають же в цілому світі тих москалів ся бридять як яких хробів і тіко ми як ті песята до них ластимось і просим би нас по макітрі погладили. А будемо з ними, то й нас будуть такво бридили. Але то ясно до сраки, бо нас брати наші будут захищати і любити, но нє? 

Але то вже друге діло, а ви пувічте нам, як то ви плануєте наш український футбол розвивати об'єднавши чемпіонати? Чим воно нам буде в поміч? Ви певно як за футбол український говорите, то маєте на думці тіко Динамо, Шахтар, Дніпро і Металіст, нє? Їм то може і піде на користь, але то є не весь наш футбол, шановний пане Суркіс, маєм і інші команди, в яких з фінансами не все в пурядку і як прийдут тоті з Росії, то задавлять наші клуби своїми грошима. І всьо, аус, так ми і лишимось без нічого, тіко з тими штирма клюбами і будем ся тішити ними як ненормальні. Коли зара наші клуби грають си в прем'єр-лізі і мають які не які шанси на Лігу Еуропи, то вони і розвивають си потроху, а як не будуть мали ніякої перспективи, то помрут як мухи. Ви, милий пане, ліпше би пильнували свого Динамо, бо розвалили го так, же не знаєте з якого боку збирати, а до українського футболу ся не пхайте, бо буде то саме.

А взагалі як так подумати, то най йдуть. І Динамо най йде, і Шахтар, і Металіст з Дніпром. Най йдуть в ту москальську лігу і най ся там розвивают, хіба ми їм вороги? А Карпати тим часом виграють чемпіонат України і будут грали в Лізі Чемпіонів. Най йдут, ми їм не бороним! 



Категорія: Новини футболу, як їх видять Стефцьо і Зеник | Переглядів: 861 | Додав: yurko_i_slavcyo | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВОЛЮ ПАВЛИЧЕНКАМ!
Наше опитування
Хто з наших героїв Вам ся найбільше подоба?
Всього відповідей: 67
Хмаринка теґів
ШЕ МИ Є ТУТВО:
Статистика

free counters
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рекляма